Joensuu

Nepekoti, Nepenmäenkatu 4

Joensuun kaupungilta ostetun ns. Nepen kiinteistön kaupassa siirtyi yhdistyksen omistukseen vuokratalo, joka on rakennettu 1957 ja peruskorjattu 1994. Nepekodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Kalevakoti, Kalevankatu 19 a

Kalevakoti Joensuussa Kalevankatu 19 a:ssa on toiminut 19.12.1990 alkaen tarjoten turvallista vuokra-asumista. Kalevakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Niinivaarakoti, Niinivaarantie 36

Niinivaarakoti on toiminut Joensuussa Niinivaarantie 36:ssa 13.11.1987 alkaen tarjoten turvallista vuokra-asumista. Niinivaarakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Jalavakoti, Nepenmäenkatu 6 c

Niinivaaralla sijaitseva Jalavakoti tarjoaa turvallista ja esteetöntä vuokra-asumista. Jalavakoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja Niinivaaran palvelujen äärellä. Jalavakodissa on hissi, ovipuhelin ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Jalavakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Joen Helmi, Torikatu 25

Keskustassa torin vieressä sijaitseva Joen Helmi tarjoaa virikkeellisen ja turvallisen asumisympäristön. Joen Helmessä asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Turvallisuutta ja yksityisyyttä lisäävät lasitetut parvekkeet ja ovipuhelimet. Talossa on hissi ja automaattinen sammutusjärjestelmä.


Lue lisää

Lehmuskoti, Nepenmäenkatu 6 a

Lehmuskoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja kaikkien Niinivaaran palvelujen äärellä. Asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Lehmuskodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Niinikoti, Nepenmäenkatu 8

Niinikoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja kaikkien Niinivaaran palvelujen äärellä. Asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Niinikodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.


Lue lisää

Malmikoti, Kirkkokatu 11

Malmikoti tarjoaa laadukasta ja turvallista vuokra-asumista. Malmikodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Viihtyisät asunnot ovat varustelultaan monipuolisia, nykyaikaisen toimivia sekä tunnelmaltaan kotoisia ja valoisia.


Lue lisää