Keskusta

Malmikoti, Kirkkokatu 11

Malmikoti tarjoaa laadukasta ja turvallista vuokra-asumista. Malmikodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Viihtyisät asunnot ovat varustelultaan monipuolisia, nykyaikaisen toimivia sekä tunnelmaltaan kotoisia ja valoisia.

Asumisen lisäksi Malmikoti tarjoaa virkistys- ja vapaa-ajan käyttöön saunaosaston, vapaa-aika- ja ruokasalin tiloja palveluineen. Malmikodissa toimivat yritykset palvelevat asukkaitaan sekä ulkopuolisia käyttäjiä.

Asumismukavuutta voi täydentää kahvila-ravintolan (ruoka-palvelu), hierojan, jalkahoitajan ja parturi-kampaamon palveluilla. Malmikoti sijaitsee Joensuun keskustassa, talossa on 28 huoneistoa (40–65 m2) + 128,5 m2:n ryhmäkoti. Asunnoista kuusi on inva-asuntoja.

 • Katutason tiloissa sauna sekä vapaa-aikatila käytettävissä sopimuksen mukaan.
 • Malmikodin katutasossa saatavilla ravintola-, parturi-kampaamo-, hieronta, jalkahoitajan palvelut, Sotainvalidien Veljesliiton Pohjois-Karjalan piiri ry sekä Allergia- ja
  Astmayhdistys ry.
 • Asukas voi halutessaan ostaa esim. hoiva-, siivous-, hoito- ja kuntoutuspalveluita eri toimijoilta.

Katso sijainti kartalla
Katso pohjakuvat (pdf)

Pohjakuvat ovat vain viitteelliset

Kalevakoti, Kalevankatu 19 A

Kalevakoti Joensuussa Kalevankatu 19 a:ssa on toiminut 19.12.1990 alkaen tarjoten turvallista vuokra-asumista. Kalevakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Asukas voi halutessaan ostaa palveluita kotiin eri toimijoilta.

 • Talossa on 16 kpl 2h+kk:n huoneistoa, joiden pinta- alat vaihtelevat 38,6-60,2 m2:n välillä.
 • Viihtyisä saunaosasto ja kerhohuone ovat asukkaiden käytössä sopimuksen mukaan.

Katso sijainti kartalla

Joen Helmi, Torikatu 25

Keskustassa torin vieressä sijaitseva Joen Helmi tarjoaa virikkeellisen ja turvallisen asumisympäristön. Joen Helmessä asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Turvallisuutta ja yksityisyyttä lisäävät lasitetut parvekkeet ja ovipuhelimet. Talossa on hissi ja automaattinen sammutusjärjestelmä.

Samassa korttelissa sijaitsevaan Iso Myyn kauppakeskukseen asukkaat pääsevät siirtymään sisäteitse, joten erityisesti talvisin asiointi lähistöllä on vaivatonta.

Joen Helmen asukkaiden käytössä on puutarhamaiseksi kalustettu sisäpiha, jossa voi viettää aikaa naapureiden ja ystävien parissa. Joen Helmi tarjoaa omakotimaista tunnelmaa aivan ydinkeskustassa.

Joen Helmessä on 47 huoneistoa (40–79 m2 ) ja asunnot sijaitsevat III ja IV kerroksissa. Molemmissa kerroksissa on viihtyisä saunaosasto. Joen Helmi tarjoaa mahtavat puitteet itsenäiselle asumiselle, ja asukas voi halutessaan ostaa palveluita eri toimijoilta.

Joen Helmestä on käynti sisäkautta kolmeen kauppakeskukseen. Iso myystä Metropolin kautta kauppakeskus Centrumiin saakka, jossa mm. posti ja ruokakauppa. Isomyyssä on useita kahviloita ja lounasravintoloita.

Katso sijainti kartalla
Katso pohjakuvat (pdf)

Pohjakuvat ovat vain viitteelliset

Niinivaara

Niinivaarakoti, Niinivaarantie 36

Niinivaarakoti on toiminut Joensuussa Niinivaarantie 36:ssa 13.11.1987 alkaen tarjoten turvallista vuokra-asumista. Niinivaarakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Asukas voi halutessaan ostaa palveluita kotiin eri toimijoilta. Niinivaarakodin lähellä olevia palveluja esim. ostoskeskus ja terveyskeskus.

 • Talossa on 21 kpl 2 h+kk:n huoneistoa, joiden pinta- alat vaihtelevat 40-47 m2:n välillä.
 • Saunaosasto ja kerhohuone ovat asukkaiden käytössä sopimuksen mukaan.
 • Asukkailla on omaehtoista virikkeellistä toimintaa.

Katso sijainti kartalla

Niinikoti, Nepenmäenkatu 8

Niinikoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja kaikkien Niinivaaran palvelujen äärellä. Asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Niinikodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.

 • Talossa on 33 huoneistoa (26-63m2), viihtyisä saunaosasto ja hissi
 • Asukas voi halutessaan ostaa esim. hoiva-, siivous-, hoito- ja kuntoutuspalveluita eri toimijoilta.

Katso sijainti kartalla
Katso pohjakuvat (pdf)

Pohjakuvat ovat vain viitteelliset

Lehmuskoti, Nepenmäenkatu 6 A

Lehmuskoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja kaikkien Niinivaaran palvelujen äärellä. Asunnot on suunniteltu esteettömiksi. Lehmuskodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.

 • 4-kerroksessa talossa 45 huoneistoa (38-41 m2) Lehmuskoti soveltuu jonkin verran päivittäisapua tarvitseville henkilöille.
 • Asukas voi halutessaan ostaa esim. hoiva-, siivous-, hoito- ja kuntoutuspalveluita eri toimi joilta.
 • Lehmuskodissa on hissi ja automaattinen sammutusjärjestelmä.

Katso sijainti kartalla
Katso pohjakuvat (pdf)

Pohjakuvat ovat vain viitteelliset

Jalavakoti, Nepenmäenkatu 6 C

Niinivaaralla sijaitseva Jalavakoti tarjoaa turvallista ja esteetöntä vuokra-asumista. Jalavakoti sijaitsee keskussairaalan, Kuntohovin ja Niinivaaran palvelujen äärellä. Jalavakodissa on hissi, ovipuhelin ja automaattinen sammutusjärjestelmä. Jalavakodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan.

 • Jalavakodissa on 43 huoneistoa (36,5 – 60 m2)
 • Talossa on kuusi kerrosta
 • Asukas voi halutessaan ostaa erilaisia palveluita eri toimijoilta

Katso sijainti kartalla
Katso pohjakuvat (pdf)

Pohjakuvat ovat vain viitteelliset

Nepekoti, Nepenmäenkatu 4

Joensuun kaupungilta ostetun ns. Nepen kiinteistön kaupassa siirtyi yhdistyksen omistukseen vuokratalo, joka on rakennettu 1957 ja peruskorjattu 1994. Nepekodissa asukkaat asuvat itsenäisesti omissa asunnoissaan. Asukas voi halutessaan ostaa palveluita kotiin eri toimijoilta.

 • Talossa on kahdeksan 1 h-3 h+k:n huoneistoa, joiden pinta-alat vaihtelevat 28,5-60 m2:n välillä.
 • Saunaosasto on asukkaiden käytettävissä sopimuksen mukaan.
 • Talossa ei ole hissiä.

Katso sijainti kartalla